Oamenii sunt ca norii, se aduna si se imprastie dupa cum bate vantul!

In continuarea postului Unii Oameni – Alti oameni … Nu inteleg niciodata.. sau se fac ca inteleg insa nu au timp sa asculte atent ceea ce li se spune!

 

Te repeti atunci cand vrei sa ajuti pe cineva si chiar vrei sa inteleaga ceea ce ai spus insa cand vezi ca repeta aceleasi greseli inseamna ca nu este pentru el… si in concluzie nici pentru tine…! Asadar de ce sa iti mai bati capul! Cu siguranta o sa ai o durere mare de cap.

Este foarte sanatos sa fi rabdator cu tine insuti in cele mai nepotrivite momente si aparent neintelese chiar si de tine.

Atitudinea ( nu este tangibila, este reflectarea exterioara a unui sentiment interior. Atitudinea pozitiva poate deveni bunul cel mai de pret, daca suntem constienti ca nu ceea ce se intampla, ci ceea ce se intampla in interiorul nostru este cel mai important.) ai face pe  alti  oameni sa se intrebe,  sa devina curiosi si sa fie chiar ei asa cum sunt  de fapt nu cum vor sa para cei mai multi care pentru a trece peste anumite bariere din capul lor isi insusesc imagini exterioare pe care nu le pot sustine.        Cel mai mult conteaza mesajul pe care il transmit.

Prezentarea de mai jos poate sa fie mai explicita.

Zig Ziglar –  Atitudinea  face diferenta.

 

One Response to “Oamenii sunt ca norii, se aduna si se imprastie dupa cum bate vantul!”

Leave a Reply

June 2011
S M T W T F S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930